INTRODUCTIE

Studio van der Zandt ontleent zijn identiteit aan diversiteit.

Diversiteit in opdrachtgevers en in disciplines. We wedden niet op één paard en zetten breed in. Omdat we de kennis en ervaring in huis hebben komt alles bij ons samen op één werkvloer. Onze pijlers zijn grafisch en ruimtelijk ontwerp, signing, interactieve vormgeving, workshops en educatie en tekst & copy. Waarmee we zeker niet willen zeggen dat daarmee alles is gedekt.

We sluiten onze ogen niet voor andere ontwikkelingen en zijn innovatief op een verantwoorde manier. Een goed voorbeeld daarvan is de wallprint: een zeer exclusieve en baanbrekende techniek om digitale beelden op vrijwel elk denkbare ondergrond te transfereren.

Studio van der Zandt werkt met een klein en bevlogen team. Korte lijntjes, zoals het zo mooi heet, waardoor we flexibel zijn en waardoor onze klanten krijgen waar ze recht op hebben: persoonlijke aandacht.

Studio van der Zandt luistert, denkt mee en stelt de wensen van zijn opdrachtgevers altijd centraal. We adviseren, begeleiden, realiseren en fungeren als volwaardige sparringpartner.

Daar hechten we veel waarde aan. We vinden het belangrijk een goede, duurzame band op te bouwen met onze klanten, daarin te investeren en samen te groeien. Bij ons leiden er meerdere wegen naar Rome. We zijn niet bang voor het experiment. Door creatieve en realistische inbreng vinden we altijd een oplossing en maken we complexe zaken eenvoudig. Communiceren we helder en duidelijk en geven we uitdrukking aan ideeën.

vca_logo

CRKBO_DocentStudio van der Zandt is geregistreerd bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)