Beste relatie,

De huidige situatie heeft de afgelopen periode een beroep gedaan op onze daad- en veerkracht. Dat zal voor de komende tijd niet anders zijn. Tegelijkertijd brengt het ons nieuwe mogelijkheden. Wij hopen dat het goed met jullie gaat en wensen jullie eveneens ruimte voor ontdekkingen.

Wij hebben onze onderneming in de afgelopen maanden uitvoerig onder de loep genomen. Binnenshuis hebben we ons gefocust op het nieuwe werken en onze identiteit. Tijd om nu naar buiten te treden. Enthousiast lanceren wij hier onze nieuwe naam en visuele identiteit.

vd Zandt studio’s

co’creates

Onder een nieuwe naam hebben onze uitingen vanaf nu een nieuw logo, een nieuwe vormgeving en een nieuwe website. Een nieuwe versie van onszelf.

De naams- en huisstijlwijziging past bij de organisatie die we inmiddels zijn geworden en bij de ambities die we hebben voor de toekomst.

vd Zandt studio’s werkt multidisciplinair, waarbij ieder zijn of haar eigen expertise inbrengt op het gebied van concept, ontwerp, communicatie, educatie en sociale projecten. Onderverdeeld in niet één maar in meerdere studio’s. We denken en doen graag mee. Om zo samen met onze opdrachtgevers, freelancers, leveranciers en betrokken doelgroepen tot verfrissende oplossingen te komen.

De sterk uitvergrote en geabstraheerde zandkorrel in ons nieuwe beeldmerk verbeeldt de veelzijdigheid van onze studio’s. Inzoomend op een zandkorrel zijn verschillende vlakken zichtbaar. Vlakken die wij koppelen aan onze diverse disciplines. Tevens duidend op de verscheidenheid aan opdrachtgevers en opdrachten.

Als team zijn wij dankbaar voor de inmiddels jarenlange energieke samenwerking met zowel profit- als non-profit organisaties. Deze twee werelden willen wij in de nieuwe versie van onszelf, meer en meer met elkaar verbinden. Met aandacht, tijd en ruimte voor diversiteit, mogelijkheden en alternatieven.

Meander door onze nieuwe site, bel of mail, bezoek ons op het bekende adres en ontdek dat de nieuwe versie van onszelf al snel als normaal en vertrouwd voelt.

Met hartelijke groeten,

Team vd Zandt studio’s

Walter, Kamiel, Mark, Pomm, Finn, Ralph, Bregje, Sebastiaan, Lex en Miranda

Bezoek hier de nieuwe website